Over Ons

Onze klanten, onze trots

De Samsung Group is één van de grootste electronicabedrijven ter wereld en mag sinds 2013 ook het grootste ICT-bedrijf ter wereld genoemd worden. De group werd opgericht in 1938 in Korea en heeft momenteel zijn Headquarters in Seoul.

Met een wereldwijde activiteit in meer dan 60 landen waar meer dan 200.000 mensen tewerkgesteld zijn is de group één van de sterkst groeiende en meest innoverende bedrijven in de wereld.

Samsung levert hoofdzakelijk producten op gebied van telecommunicatie (mobiele en IT-netwerkapparatuur), digitale media-apparatuur(camera’s), laser engines voor printers en multifunctionals, lcd’s en halfgeleiders (Led’s) en is door het commercialiseren van deze producten, initieel via het retail-kanaal en de laatste jaren meer en meer via professionele partners uitgegroeid tot één van de grootste spelers in deze marktsegmenten.

Een Samsung business center is een officiële Samsung concessie die uitsluitend de B2B producten uit het Samsung-portfolio commercialiseert en instaat voor een persoonlijk en direct contact (SPOC).

Hieraan wordt tegelijk een eigen professionele service gekoppeld waarin u als klant eerst uitgebreid geadviseerd wordt alvorens een product of oplossing aan te kopen en achteraf een gepersonaliseerde opleiding krijgt.

Onze missie bestaat erin u een kwalitatieve en betrouwbare oplossing aan te bieden tegen uiterst concurrentiële prijzen. Dit doen we om lange termijn relaties uit te bouwen en om goede referenties te kunnen voorleggen aan potentiële klanten.

Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer Ons