Oplossingen > Mobile Device Management

Mobile Device Management

Krijg controle over de mobiele toestellen
van uw onderneming

Op basis van uw noden en wensen, werken wij samen een gepaste oplossing voor u uit.

Mobile Device Management (MDM) – Samsung Knox draait om het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een bedrijf of organisatie in omloop zijn. Hiermee kunnen de instellingen, gebruiksrechten en de beveiliging van je toestellen eenvoudig worden beheerd op afstand, ongeacht het merk of type apparaat.

Samsung integreert het platform in al zijn toestellen en verankert de beveiliging met een chip in de hardware. Probeert iemand het toestel te rooten? Dan maakt de chip ieder verder gebruik van het device onmogelijk. Knox is trouwens ook – maar dan zonder hardware-verankering – compatibel met andere besturingssystemen.

Knox Premium, zo heet het allround-MDM binnen het Knox-ecosysteem. Boven op dat MDM draait de containeroplossing Knox Workspace. In die beveiligde omgeving gebruiken je medewerkers gewoon hun vertrouwde professionele apps.

Met de gratis tool Knox Mobile Enrolment installeer je het MDM vanuit de cloud op een groot aantal mobiele toestellen. Als IT-manager heb je bovendien de kans om apps te pushen en te verwijderen of om verloren toestellen te wipen.

Ga op zoek naar jouw optimale mobile device management.

● Is alleen een focus op hardware en applicaties voldoende? Of is het ook cruciaal om content en datastromen te vergrendelen?
● Welke veiligheids- en productiviteitsdoelstellingen hebben we?
● Hebben we voldoende IT-mankracht om ons mobile device management uit te rollen?
● Hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers de BYOD-regels naleven?
● Welke functies willen we via het MDM beschikbaar maken en welke schermen we af?

Ik heb interesse!

Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer Ons